Ik zoek een (andere) baan

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je het werk weer oppakken? Of zou je wel iets anders willen doen, maar weet je niet goed wat? Wat je vooropleiding, leeftijd of werkervaring ook is, wij maken er een sport van om te ontdekken wat ├ęcht bij jou past. Dat kan een leuke baan zijn, maar bijvoorbeeld ook een opleiding, training of coachingstraject. Daarbij kijken we verder dan je CV want je persoonlijkheid, motivatie en uitstraling vinden we minstens zo belangrijk!

Schrijf je in!

Upload hier je cv en motivatie, dan nemen we contact met je op om je beter te leren kennen. Je kunt natuurlijk ook bij ons langs komen, de koffie staat altijd klaar!

Schrijf je in

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle vacatures en het laatste nieuws!

Vacatures Facebook
“Mijn ervaring met Zwartewaterland Personeelsdiensten is het krijgen van goede, persoonlijke begeleiding, met als resultaat: werk dat bij me past en waar ik met plezier naartoe ga!”
Sandra Vos | ForTop B.V.

Over ons

Met onze dienstverlening in de regio zijn we onderscheidend op het gebied van personeelsdiensten. Door te investeren in een persoonlijke relatie weten we wat er speelt en ontdekken we de talenten van onze kandidaten. Daardoor kunnen we de juiste combinaties maken. Het tot stand brengen van die juiste combinatie: dát is onze uitdaging!

Over ZWPD

Bel mij

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen een werkdag.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

Een ogenblik geduld…
Zwartewaterland Personeelsdiensten
Kantoor ZWPD Kom langs in ons kantoor!
Je vindt ons op Handelskade 25a, 8064 DV Zwartsluis.