Het laatste nieuws en updates

Zonnepaneel monteurs gezocht

Ben jij zonnepaneel-monteur en zie je jouw toekomst niet meer zo zonnig in? Dan zijn wij op zoek naar jou!! We hebben diverse kansen en mogelijkheden voor je om je te laten omscholen of je kennis en ervaring in te zetten bij andere mooie bedrijven in de regio.

Lees verder
Lees verder

Geen zin in je werk?

We brengen veel tijd van ons leven door met werken. We zien onze collega’s misschien nog wel vaker dan onze partners. Maar ben je ook gelukkig met dat werk? Kun jij jezelf laten zien, en worden jouw talenten volledig benut? Of ben je ongelukkig in je baan en heb je geen zin meer om te gaan?

Lees verder
Lees verder

Een geslaagde missie

Als alles bij elkaar komt, en dit resulteert in een samenwerking die voor alle partijen goed werkt, is onze missie geslaagd. Lees hier hoe koffie met taart resulteerde in een nieuwe carrière!

Lees verder
Lees verder

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle vacatures en het laatste nieuws!

Facebook
“Mijn ervaring met Zwartewaterland Personeelsdiensten is het krijgen van goede, persoonlijke begeleiding, met als resultaat: werk dat bij me past en waar ik met plezier naartoe ga!”
Sandra Vos | ForTop B.V.

Over ons

Met onze dienstverlening in de regio zijn we onderscheidend op het gebied van personeelsdiensten. Door te investeren in een persoonlijke relatie weten we wat er speelt en ontdekken we de talenten van onze kandidaten. Daardoor kunnen we de juiste combinaties maken. Het tot stand brengen van die juiste combinatie: dát is onze uitdaging!

Over ZWPD

Bel mij

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen een werkdag.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

Een ogenblik geduld…
Zwartewaterland Personeelsdiensten
Kantoor ZWPD Kom langs in ons kantoor!
Je vindt ons op Handelskade 25a, 8064 DV Zwartsluis.