Op zoek naar een enthousiaste medewerker?

Wij komen graag langs om u en uw bedrijf te leren kennen. Het vinden van de juiste kandidaat kan niet zonder oprechte interesse in beide partijen. Daarom investeren wij graag in een goede relatie met al onze contacten en hebben wij een uitgebreid netwerk in de regio.

Wij ontzorgen u en denken mee in het oplossen van alle personele vraagstukken. U kunt ons zien als uw HR-afdeling op afstand. Wij leren u en uw bedrijf zo goed kennen, dat wij u optimaal kunnen adviseren met betrekking tot personele zaken. Dat maakt ons onderscheidend in onze dienstverlening.

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • HR-ondersteuning
  • Outplacement
  • Werving & selectie
  • Training & advies
  • Loopbaanbegeleiding & coaching

Om ons volledig te kunnen focussen op onze opdrachtgevers en kandidaten, hebben wij onze administratie uitbesteed. We hebben hierbij gekozen voor de professionele en volledig gecertificeerde dienstverlening van HelloFlex People. HelloFlex People -en zodoende ook ZWPD- werkt conform de NBBU CAO. NBBU staat voor de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Door het lidmaatschap bij deze brancheorganisatie tonen we aan dat we voldoen aan een aantal (strenge) criteria, gedragsregels en wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in het uitzendwezen. Meer informatie vindt u op nbbu.nl. Daarnaast is HelloFlex People VCU, NEN, SNA en ISAE gecertificeerd.

Ga naar www.nbbu.nl
“ZWPD heeft onze vraag heel goed begrepen, en binnen een paar dagen een aantal kandidaten gevonden, waardoor we geschikte en leuke collega’s konden aannemen”
Elisabeth Sikkema | Teamleider administratie bij ForTop B.V.

Over ons

Met onze dienstverlening in de regio zijn we onderscheidend op het gebied van personeelsdiensten. Door te investeren in een persoonlijke relatie weten we wat er speelt en ontdekken we de talenten van onze kandidaten. Daardoor kunnen we de juiste combinaties maken. Het tot stand brengen van die juiste combinatie: dát is onze uitdaging!

Over ZWPD

Bel mij

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen een werkdag.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

Een ogenblik geduld…
Zwartewaterland Personeelsdiensten
Kantoor ZWPD Kom langs in ons kantoor!
Je vindt ons op Handelskade 25a, 8064 DV Zwartsluis.